Åpning Av Julebyen – Vadsø Næringsforening

Sosiale Medier
Arrangeres av:  Vadsø Næringsforening

Torsdag 10 nov. har vi gleden av å åpne julebyen Vadsø. Ta turen ned i Vadsø sentrum og nyt både butikker, kaféer og ikke minst belysningen i sentrum.

I forbindelse med åpningen av julebyen har du mulighet til å vinne et gavekort fra Vadsø Næringsforening til en verdi av 4000,- kr. For å bli med i trekningen må du handle for minimum 200 kr fra torsdag 10.november til lørdag 12.november. Da vil du motta et lodd fra butikkene, dette fyller du ut og leverer det i kista som står hos Qvænbrygg i Tollbugata.

10. November åpner vi også Pepperkakebyen Vadsø, denne holder vi åpen til 31. desember. Gi ditt bidrag til pepperkakebyen og vær med i trekningen av et gavekort fra Vadsø Næringsforening på 1000 kr. For å delta må du bake et pepperkakehus og levere det hos Qvænbrygg, vi begynner å ta imot bidrag allerede 8.november. Gavekortet går til det mest kreative bidraget og blir kåret fredag 6. januar 2023. Årets tema er Vadsø, i ditt pepperkakehus ønsker vi altså å se hva du forbinder med Vadsø. Du kan delta som privatperson, ta med deg hele familien, arbeidsplassen, skolen et lag eller en forening. Vi gleder oss til å se mange flotte bidrag som representerer Vadsø i Pepperkaker. Dette blir gøy!

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.