Apotek 1 Vadsø – aldri kjedelig på jobb

Apotek Olga Jeanette Vadsoby Foto Chand Deep Kardey Hva Skjer I Vadso

Vi tok en prat med apoteker Jeanette Ulvestad om arbeidshverdagen og planene for Apotek1. Hun er i full gang med å klargjøre apoteket for sommeren.

Sommersesongen starter

Sommersesongen er nå rett rundt hjørnet, og apoteket er derfor godt i gang med forberedelsene. Jeanette informerer om at de får inn flere nyheter som skal ut i hyllene, og at de fyller opp med solkrem. «Vi håper på mange dager med like fint vær som i fjor», legger hun til. Apotekeren forteller også at de har lyst ut flere ledige stillinger: «Vi trenger en ny farmasøyt, samt lagt ut stillingsannonse for ekstrahjelp, da vi trenger sommervikarer, og nye lørdagshjelper til høsten».

«Aldri kjedelig på jobb»

Arbeidsdagen på Apotek1 er vanligvis travel, og med mange kunder og telefonbestillinger går dagen fort. Ikke bare leverer Apotek1 til kunder i Vadsø, men de sender også varebestillinger til flere kommuner som Nesseby, Tana og Båtsfjord. De ansattes arbeidsoppgaver er mange, og de jobber blant annet med håndtering av resepter, salg av varer, kundeservice, varerydding, telefonbestillinger og pakking av leveranser. Jeanette kan derfor trygt si at arbeidsdagen er variert. «Det er aldri kjedelig på jobb da det alltid er nye ting å lære seg og å sette seg inn i», forteller Jeanette, og påpeker også at gode kollegaer og mange trivelige kunder er noe av det beste med arbeidsplassen. Hun forteller videre at i en så liten plass som Vadsø blir man godt kjent med kundene, noe som hun anser som svært positivt.

Drømmer om å oppgradere butikken

Jeanette drøm for apoteket er å etter hvert kunne utvide butikken, eller pusse opp det nåværende lokalet. Dette til fordel for både ansatte og kunder. De har imidlertid ingen konkrete planer om dette for øyeblikket, men apotekeren kan fortelle at de i mellomtiden blant annet planlegger å få et nytt datasystem, og skal begynne med vaksinering.

 

For mer informasjon og åpningstider kan du sjekke ut nettsiden deres her.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.