Bend og Bøy AS

Bend og Bøy tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Øst-finnmark. De har butikk i Vadsø med utstilling av baderomsutstyr, samt lagerutsalg i Tana.
Ben og Bøy

Kom innom:

Båtsfjordveien 2, 9800 Vadsø
Mandag-fredag 07.30-16.00, lørdag 10.00-14.00

Bend og Bøy AS ble startet i 1979 av Jan Henrik Hansen (med flere). Bend og Bøy har i stor del av tiden vært medlem av Comfortkjeden som er en av Norges største rørleggerkjede. Bedriften har utført oppdrag i hele Øst-Finnmark opp gjennom årene. Bend og Bøy AS har idag 11 ansatte med lærlinger.

Kunder som ønsker pris på montering av ulike produkter. Ingen hus er like, vi er derfor avhengig av minst et bilde av rørene til servantkranen som ønskes skiftet (eksempel).

Når kan vi utføre oppdrag? Er krisen ute, så kan vi komme innen svært kort tid. Ved arbeid som kan planlegges vil ventetiden variere gjennom året. Normalt er denne fra 1 dag til 8 dager.

Vi har ansatte som er stolte av bedriften og utøver arbeidet med et mål om god kvalitet og fornøyde kunder. De løser stort sett alle problemer, enten selv eller via samarbeidspartnere.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.