Den Perfekte Gaven

Den perfekte gaven

Den Perfekte Gaven får du hos Vadsø Næringsforening. Viste du at du kan kjøpe gavekort hos Vadsø Næringsforening, som du kan bruke hos flere av medlemsbedriftene i foreningen?

Den perfekte gaven

Du kjenner sikker en som har alt eller er litt for kresen og vet akkurat hva de liker? Vi har vell alle kjent på det når tiden er der, tiden for gaver. Enten det er jul, bursdag, dåp, konfirmasjon eller bryllup. Du går å grubler og grubler og stress nivået øke desto nærmere du kommer dagen når gaven skal overleveres.

Heldigvis har vi i Vadsø Næringsforening funnet løsningen. Et gavekort fra Vadsø Næringsforening, den perfekte gaven for de som har alt! Med dette gavekortet får du muligheten til å handle hos en rekke av medlemsbedriftene i Vadsø Næringsforening. Med så mange muligheter finner du garantert noe du kommer til å like. Også unngår du å bruke penger på noe som ikke blir brukt, det er smart handling rett og slett.

Hvor kan du bruke gavekortet?

Gavekortet kan kjøpes hos Saxi og Min Stil hele året, og kan brukes hos en rekke av Vadsø Næringsforening sine medlemsbedrifter. Selv om flere av bedriftene er kjeder du finner andre steder i Norge kan gavekortet kun brukes i Vadsø. Disse bedriftene kan du bruke ditt gavekort hos Byggmaker, D´K, Bygger´n, Fagmøbler, Sprett.Nett, Harila, Marits Blomster, Jernia, Kramstua, Min Stil, Norli, Opticom, Princess, Påls Matopplevelser, Ringo, Rør Guttan, Saxi, Skin Tonic, Sport og Fritid, Sunkost, Tundra, Varangersportslager, Zero, Vadsø Hud og Kroppspleie, Henry Hansen Optikk, Cubus, Elon og Autosalg.

Velkommen til Vadsø og en hyggelig handel!

Ikke glem dine ansatte

Skal du kjøpe julegave til dine ansatte? Eller er det noen som har bursdag, feirer 10 år på arbeidsplassen eller skal takke for seg å nyte pensjonstiden? Da skjønner vi at det kan være vanskelig å finne en passende gave og kanskje blir det veldig tilfeldig. Med dette gavekortet vet du at gaven kommer til nytte.

Støtt lokalt næringsliv

Med Vadsø Næringsforening sitt gavekort bidrar du til å støtte lokalt næringsliv samtidig som det er den perfekte gaven til de som har alt. Vi ønsker alle å ta vare på de bedriftene vi har lokalt i Vadsø, og hver og en av oss kan gjøre en forskjell. Vis at du bryr deg og gi en gave til noen som fortjener en liten oppmerksomhet, samtidig som du gir en liten gave til lokalt næringsliv.

 

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.