Ekkerøy Feriehus AS

Ekkerøy Feriehus tilbyr overnatting og opplevelser på Ekkerøy i Øst Finnmark. Vi har 23 sengeplasser fordelt på 13 rom i sju ulike hus og leiligheter.
Ekkeroy6

Kom innom:

Erling Bjørgans veg 6A, 9800 Vadsø
1. februar- 1. desember

Ekkerøy feriehus ́sine bosteder er kanskje de som tar deg tettest på naturen – både når du er ute og inne. Deres nye Bird View Apartments er som skapt for et nært møte med naturkreftene ute, samtidig som du er trygg og varm inne. De store vinduene vender ut mot ingenting, eller mot alt du trenger for å komme nedpå; en høy himmel, en slående og rå natur, en frådende Varangerfjord, og fuglenes beinharde kamp for å føre slekta videre.

De fire leilighetene Spurven, Havørna, Krykkja og Tjelden er tegnet av det naturbaserte arkitektfirmaet Biotope.
For at alt skal bli mest mulig behagelig har de utstyrt leilighetene med gode senger, et velutstyrt kjøkken, et lunt bad og krydret det hele med lokal litteratur i bokhylla og historiefortellinger og lokal kunst på veggene. Mange sier de føler seg hjemme, og vil tilbake år etter år. De har blitt glad i Ekkerøy Feriehus.

Ekkerøy Feriehus, etablert i 2001, drives av Ingjerd Tjelle sammen med mannen Trond Magne Henriksen. Feriehuset er først og fremst Ingjerds hjertebarn, født ut av inspirasjon fra kvinnene på Hermetikken næringshage, nysgjerrighet i møte med andre og en lidenskap for formidling. Tanken var å lage en kombinasjon av reiseliv og formidling – den perfekte match!

Kanskje vil du kjenne hjerteslagene slå litt saktere i det du trår inn hos oss på Ekkerøy feriehus? Den høye himmelen og det rå landskapet blir med deg inn. De store vinduene, det enkle smakfulle interiøret og de gode sengene gjør det lett å beholde følelsen av ro på Ekkerøy Feriehus.

Her kan du svakt høre krykkjenes kamp for tilværelsen, se østavindens dans med de gulgrønne gresstoppene, oppleve Varangerfjordens fargeskiftninger eller følge fiskemåkens iherdige flørting i naboens hage.

Er været godt kan du ta morrakaffen i solveggen mens du legger minst mulig planer, og bare la Ekkerøys puls få deg i hvilemodus.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.