Ekkerøy Lodge

Ekkerøy Lodge henvender seg til turister, bedrifter og workations fra hele verden. Det er en overnattingsplass med en herlig beliggenhet, spesielt for turister. Ekkerøy er elsket av mange, og enda fler skal det bli!
Ekkerly Lodge

Vi jobber for samspillet mellom naturen i stua og det magiske med lyset, roen, stranda og havet. Som gjest i Ekkerøy vil du virkelig føle på roen. Dette er et opphold du kommer til å huske, og ønske deg tilbake til. Omgivelser i lodgen skal stimulere kreativitet og skaperlyst. Nettopp av denne grunnen ønsker vi å henvende seg til bedrifter også.

Ekkerøy lodge har alle konferanse-fasiliteter med stor skjerm og god internettlinje. Her kan det gjennomføres møter, videokonferanser eller workshops, og teambulidingsaktiviteter.

Lodgen er på 100 kvm og har tre soverom med 6(7) sengeplasser, teknisk rom og et bad. Under utviklingen har vi hatt ekstra fokus på det sosiale miljøet mellom kjøkken og spisestue området. Når det gjelder interiør og fargevalg så ønsker vi å inspirere til kreativitet og engasjement, men samtidig ro og avslapping. Ingen enkel oppgave, men vi tror og håper at vi har funnet en fin middelvei. Lyset, naturen og været i Varanger er helt unikt. Store vinduer og en takhøyde på over 3,4 meter vil sørge for at råskapen virkelig kommer inn i stua. Lodgen er også et perfekt sted for husmorferie, vennetur og klassisk helgetur for familien.

Slike besøk kan settes sammen som en selv ønsker med matlaging, krabbesafari, fisketurer og mye mer. Ekkerøy Louge har et godt samarbeid med Barents Arctic Explorer AS, og tilbyr snøscootersafari, krabbefiske, dypvannsfiske, laksefiske og utleie av båt. Derfor er vi nyskjerrige på workations. Reisende fra hele verden som kommer til Ekkerøy for å kombinere jobb med fritid. Her er planen å bli medlem i nettverk for workations fra hele verden og sakte men sikkert bygge opp Vadsø og Ekkerøy som en spennende destinasjon for familier fra andre plasser i verden.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.