Finnmark Surf

Finnmark Surf er den første profesjonelle surfeskolen og surfeguide-tjenesten på Varangerhalvøya i Finnmark.
Download

Kom innom:

Varangerhalvøya, Finnmark
Alltid åpen for kontakt!

Finnmark Surf

Finnmark Surf er den første profesjonelle surfeskolen og surfeguide-tjenesten på Varangerhalvøya i Finnmark. Området har et unikt sub-arktisk tundraklima, og tilbyr noen av de mest spektakulære surfemulighetene i Skandinavia. Grunnlagt av Carlos “Charly” Rodríguez, en erfaren surfetrener og arktisk surfutforsker, har Finnmark Surf som mål å fremme sporten i regionen og hjelpe surfere med å utforske disse fantastiske bølgene.

Tjenester

Surf Exploration
Bli med på en ekspedisjon til avsidesliggende og høykvalitets surfesteder med vår semi-rigide båt. Opplev surfeforhold du ikke finner andre steder.

Seiling til skjulte strender
Bli med seilbåt til en vakker strand på en avsidesliggende øy. Perfekt for å kombinere surfing med en naturskjønn seiltur.

Surf Camping
Tilbring en helg med Varanger-viben. Slapp av, surf og ha det gøy med venner og familie, eller nyt stillheten alene under den arktiske himmelen.

Arctic Surf Pack
Denne pakken inkluderer arktiske surfetimer, surfeguide, sauna, og muligheten til å oppleve midnattssol eller nordlys. En vakker tur langs Varangerfjorden til de beste surfestedene.

Ingen bølger? Ingen problem!
Vi har utviklet et unikt, kreativt og morsomt surfetreningsprogram som du vil elske, selv når bølgene uteblir.

Surf Utleie
Foretrekker du å surfe på egen hånd? Lei alt du trenger og utforsk bølgene selvstendig.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.