Frisbeegolf

Vadsø, Frisbeegolf

Det er nå kommet frisbeegolf i Vestre Jakobselv. Dette er et lavterskeltilbud for store og små. 

Hva er frisbeegolf?

Frisbeegolf ligner mye på vanlig golf, til tross for at det blir brukt en frisbee isteden for en ball. I tillegg til at det er kurver isteden for hull. Det er de samme prinsippene som i golf. Du kaster frisbeen og deretter tar du ditt neste kast der frisbeen lander. I spillet er det imidlertid om å gjøre å treffe kurven med minst mulig kast. Som oftest er det 9 eller 18 kurver på en bane.

Nå er det lagt ut 6 kurver til frisbeegolfenbanen. Løypa starter med hull én rett under den første bakken i lysløypa. Kurven er for øvrig oppe på skiskytterstadion. Utkast-stedet er markert med kunstgressflate på ca 1×1 m. Deretter følger du 2 km-traseen langs lysløypa. Både utkast-stedene og kurvene følger jevnt fordelt i løypa. Dette er for øvrig et lavterskel-tilbud der store og små kan være med. For de aller yngste kan det imidlertid være lurt å lage egne utkast-steder. Kurvene vil bli tatt inn når senhøsten nærmer seg. 

Klubbens sponsor Sport og Fritid vil få inn frisbee/disc til butikken som kan kjøpes. Dette er likevel ingen stor investering. 

Hvor er banen?

Banen ligger i Vestre Jakobselv som er en bygd utfor Vadsø. Dersom du kjører inn Kirkegårdsveien vil du finne Polarsletta. Her er det også en fotballbane. Du kan lett finne frisbeegolfbanen i Vestre Jakobselv her.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.