Golf i Vadsø

Opplev Vadsø Varanger Golfklubb

Vadsø er en by med mange golf-entusiaster, til tross for at været gjør sesongen relativt kort. Like utenfor Vadsø finner du en golfbane og i Vadsø er det også en golf-simulator.

Litt om banen

Varanger Golfklubb eier og drifter Finnmarks første og verdens nordligste 9-hulls bane. Banen er godkjent av Norges Golfforbund. Det vil si at de har en bane med alle rettigheter og den er godkjent for turneringer. Her møter du ofte engasjerte og hyggelige spillere som virkelig brenner for golf.‍ Banen er stor sett åpen fra juni til september, men det avhenger av værforholdene.

‍Hvor spiller du golf i Vadsø?

Varanger Golfpark ligger i Vestre Jakobselv i Øst-Finnmark, ca 15 km vest for Vadsø. Banen er synlig fra riksveien, omtrent 800 meter i nordlig retning. Kommer en kjørende fra Vadsø må man ta av til høyre ved første avkjøring etter skiltet merket Vestre Jakobselv. Kommer du motsatt vei blir det første avkjøring til venstre etter YX Bensinstasjon. Golfbanen er for øvrig skiltet også. 

Her finner du veien til Varanger golfpark.

‍Vil du slå et slag?

Hver torsdag fra kl. 18.00-20.00 kan du dra til golfparken å spille golf. Dette er et gratis tilbud, der du møter de lokale trenerne som stiller med nødvendig utstyr. På tirsdager fra kl. 18.00-20.00 er det damegolf i her. Da møtes damene for å spille en uhøytidelig 9-hullsrunde.

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.