Harila

Vi tilbyr nybil, bruktbil og ettermarked- og servicetjenester.

Følg oss:

@Harila

Kom innom:

Tanavegen 8, 9800 Vadsø
Mandag: 8:00-16:00, Tirsdag: 8:00-16:00, Onsdag: 8:00-16:00, Torsdag: 8:00-16:00, Fredag: 8:00-16:00, Lørdag: Stengt, Søndag: Stengt

Å være kunde hos Harila betyr at du får den beste kundeservicen bilbransjen tilbyr, og vi setter alltid kunden først. Vi har et stort utvalg bil fordi vi er en del av et større konsern som har forhandlere i Vestre Jakobselv, Vadsø, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Harila som tidligere gikk under navnet «Brødrene Harila» har sin historie tilbake til en hulstensfabrikk og et maskinentreprenørfirma på 1950-tallet.Dagens bilkonsern har sin opprinnelse fra bygda Vestre Jakobselv, og er godt etablert med avdelinger i Finnmark og Troms. Forretningsområde er hovedsaklig bilanlegg for Toyota, Lexus og Volvo. Du finner våre bilanlegg for Toyota etablert med service og bilutsalg i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv, Finnsnes og Tromsø. Bilanlegg for Lexus er etablert i Tromsø, med serviceverksteder i Alta, Hammerfest, Vestre Jakobselv og Finnsnes. Bilanlegg for Volvo personbiler er etablert med service og bilutsalg i Alta. Volvo utstilling/showroom er etablert i Alta, mens Volvo serviceverksted finner du i både Vestre Jakobselv og Hammerfest.Harila Vadsø AS (tidligere Varanger Auto AS) ble fra oktober 2019 en del av Harila Gruppen, og er etablert med bilanlegg for Volkswagen og Nissan i Vadsø. I 2021 ble også Harila Nissan Alta (tidligere Alta Autosenter) en del av Harilagruppen, med et bilanlegg for Nissan i Alta.Bilbyen Skadesenter et samarbeid med andre nærliggende aktører. Disse verkstedene er etablert i Alta, Finnsnes, Tromsø og Vadsø (Vestre Jakobselv) med fagområde karosseri, oppretting og lakkering.Forøvrig har Harila drift av bilutleiestasjoner i Troms og Finnmark, YX bensinstasjon med pakkeutlevering i Vestre Jakobselv og en av Nord-Norges største Power butikker i Vadsø. Harila eier og driver et betydelig eiendomsselskap gjennom Harila Eiendom AS, som på sin side har virke i og utenfor Norges grenser.Harilas hovedanlegg og hovedkontor ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø kommune. Konsernadministrasjon er hjemlokalisert i Vadsø, og huser Harilagruppens sentrale økonomi-, personal- og IT funksjoner tilhørende alle våre virksomheter.Harila har over 200 dyktige medarbeidere med lang erfaring, som gjør oss til en solid aktør i Nord-Norge.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.