Henry Hansen Optikk

Henry Hansen Optikk tilbyr enkle synsundersøkelser og utvidete øyehelseundersøkelser.
Henry Hansen Optikk

Kom innom:

Centrum 1, 9800 Vadsø
Mandag-fredag 09.00-16.00, Torsdag 09.00-17.00

Bedriften er utstyrt med toppmoderne maskiner som fører til at vi kan ivareta din øyehelse. Vi har tett samarbeid med øyeleger og henviser ved behov. I bedriften har vi utvidet kompetanse på blant annet barn, som gjør at vi kan undersøke og vurdere synet til barn fra 5 år og oppover. I tillegg til dette holder de på med samsynsproblematikk, filterbriller og tørre-øyne-problematikk.

Henry Hansen Optikk har alt av optiske produkter som briller, kontaktlinser, kikkerter, luper  og det som skal til i en optisk butikk. Vi foretar også service på høreapparater og har her masse deler som trenges. Selvsagt batterier, domer, slanger osv. Klokker er noe nytt og vi foretar bytte som  batteriskift, stolper og remmer.

Henry Hansen Optikk er en familiebedrift som startet opp i 1948 som et handelshus. I ettertid ble den spesialisert innenfor optikk og i dag er det tredje- og fjerdegenerasjons optiker som jobber i bedriften. Lokalt kan vi tilby god kompetanse innenfor syn og øyehelse hvor vi samarbeider tett med øyeleger.

Familiebedriften ble etablert av i dagens lokaler av Henry Hansen etter krigen i 1948. På den tiden var det mer et handelshus med diverse varer. I ettertid ble bedriften mer konsentrert rundt optikk av daværende driver, Bjørn Hansen. I 1996 tok nåværende eier Kjell Hansen over familiebedriften og driver nå sammen med sønnen Joakim Hansen, som flyttet til Vadsø som optiker i 2022, og datter Sandra Hansen som butikkmedarbeider.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.