Hermetikken Kulturnæringshage AS

Hermetikken Kulturnæringshage tilbyr gründere og etablerte bedrifter kompetanse og nettverk til å utvikle sin forretningsidé.
Design Uten Navn (6)

Kom innom:

Tollbugata 16, 9800 Vadsø
Mandag - fredag 08.00-16.00

Hos oss kan du få hjelp og rådgivning med blant annet idéutvikling, forretningsutvikling, markedsarbeid, prosjektledelse, økonomi og budsjettering, finansiering og søknader. Vi tilbyr kurs og kompetanseheving og et nettverk av andre gründere og bedriftseiere som ønsker å leve av det de skaper. Vi har et nettverk som i dag består av 90 kulturnæringsbedrifter over hele regionen. I tillegg er vi i et nasjonalt nettverk som består av 40 Næringshager spredt over hele landet.

Hermetikken har spisskompetanse på utvikling av bedrifter innen kreative næringer. Herunder bl.a musikk, festivaler, film, foto, design, reklame, scenekunst, forfattere, spill, webdesign, billedkunst, brukskunst, kulturarrangører og kulturturisme.

Hermetikken tilbyr også kontorlokaler i sentrum av Vadsø, hvor du både kan leie fast kontor og prosjektkontor. Her vil du sitte i et inspirerende miljø sammen med mange andre gründere og bedrifter.

Vi har mye kompetanse på hva som skal til for å lykkes som kulturnæringsgründer. Vi er en kunnskapsrik og engasjert samtalepartner for de som ønsker å videreutvikle bedriften sin og for de som ønsker å starte egen virksomhet. Vi har et stort nettverk og kan gi deg faglig veiledning, gode råd og gode kontakter for at du skal lykkes.

Vårt største mål er at du som gründer/bedrift lykkes – Vi lykkes når du som kunde lykkes
Vi heier på deg som ønsker å skape noe, og er der når du trenger oss – både i de gode og vanskelige tidene.
Vi vet hvor viktig kultur er for å bygge inkluderende samfunn og rause mennesker. Kultur og historier fra Nord, og om Nord, er det vi selv som skal fortelle – og vi vet at du som kulturgründer kan tjene penger på det.

Hermetikken var den første kulturnæringshagen i Norge, og ble etablert i 2002. I over 20 år har vi hjulpet bedrifter og gründere til å utvikle forretning gjennom bruk av sitt talent, engasjement og kompetanse. Fra et lokalt nettverk er vi nå et strekt regionalt nettverk med 90 bedrifter. Hver dag jobber vi sammen med bedriftene våre for å realisere planer, se nye muligheter og diskutere ideer – både for den enkelte bedrift og for bedrifter som ønsker å samarbeide med andre.

Vi i Hermetikken brenner for å løfte frem musikk, bøker, filmer, design, teater, festivaler og andre kulturarrangementer, arkitektur, opplevelser, fotografier, fortellinger, dans, kunst og brukskunst fra den fantastiske regionen vi bor i. For å lykkes trenger vi engasjerte, talentfulle og kreative mennesker som også tjener penger på det de skaper. Her er det Hermetikken er en viktig medspiller og partner for den enkelte – å utvikle en bærekraftig og fremtidsrettet virksomhet. Vi vet det er lettere å lykkes i samarbeid med andre, og vi ønsker derfor å bygge sterke nettverk hvor bedriftene kan gjøre hverandre sterkere, synlig og nyskapende.

Har du en idé eller et prosjekt du ønsker å utvikle i bedriften din, eller går du med tanken om å starte en ny bedrift – ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.