Kino arrangement sammen med nødetatene i Vadsø

Vadsø kino
Tickets
Arrangeres av:  Vadsø Kino

I samarbeid med Vadsø brannvesen markerer vi inngangen til Advent og jul med å markere viktigheten av brannsikkerhet. Det vil bli delt ut batterier til røykvarslere og gode råd.
Vi setter opp en fantastisk flott film som er basert på Brannen i Notre Dame.

Denne fantastiske filmen tar deg med på innsiden av flammehavet i Notre-Dame de Paris da katedralen brant 15. april 2019. Du føler virkelig varmen fra flammene, stresset fra de heltemodige brannmenn- og kvinner som satset livet for å redde den uvurderlige bygningen og de hyperviktig relikviene.
Dette er IKKE en dokumentarfilm – den holder deg på kanten av stolen helt til siste sekund.

Gjennom bruk av autentiske opptak fra selve dagen og fantastisk oppbygde filmsett, får du opplevelsen av å være deltakende den dagen det skjedde.

Jean-Jacques Annaud har stålkontroll på regien, som han hadde både på «Rosens Navn» og «Syv år i Tibet» og mange flere kjente filmer. Gå ikke glipp av denne filmen på kino som er laget for det store lerretet!!»

ALLE BILLETTER KOSTER KRONER 90,00 denne kvelden. Ansatte i nødetatene kommer inn gratis.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.