Konsert med Ramsalt Operapub

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

Ramsalt opera startet som trio med to sangere og en pianist, med utgangspunkt i arier og duetter fra opera og operette gjendiktet til nordnorsk av Åse Helén Villanger Krystad. Sammen med tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen har hun fremført dette programmet over det ganske land i ulike konstellasjoner – nå med Arctimus trio.

Det eksotiske blir hjemlig og det hjemlige eksotisk når opera blir fremført på lokal dialekt, og kjente operafigurer skifter ham til f.eks. lofotfisker og havfrue. Den uventede sammenstillingen mellom kontinental opera og nordnorsk språk og miljø vekker latter og forundring. Men med sang på dialekt og miljø fra hjemmebanen, bringer den kanskje publikum nærmere utgangspunktet for operaen slik den var tenkt da den ble skrevet.

Arctimus trio sine instrumentale satser flettes inn i handlingen og bidrar til å skape en fullkommen musikkaften med sosial hygge og herlig nordnorsk humor.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.