Linken Næringshage AS

Bedriftsrådgivning og prosjektledelse - Vi tilbyr kompetanse, nettverk og rådgivning til gründere og etablerte bedrifter innen reiseliv, sjømat og leverandørindustri.

Følg oss:

@linkenNH

Kom innom:

Tollbugata 16

Linken Næringshage AS har sitt hovedkontor i Båtsfjord, men høsten 2022 åpnet vi kontor i Vadsø. Vi jobber for næringsutvikling med tre hovedsatsingsområder; sjømat, reiseliv og leverandørindustri.

Som en av 40 næringshager i Norge, har vi et stort nettverk spredt over hele landet, og gjennom Sivas næringshageprogram skal vi bidra til å utvikle et bærekraftig, og fremtidsrettet næringsliv i distriktene.

Linken har fokus på nettverksbygging, kompetanseheving, nærings – og prosjektutvikling. Med tilbud som kurs, kompetanse, idéutvikling, prosjektledelse, rådgivning, finansiering og søknader, kan vi hjelpe våre mål – og medlemsbedrifter og utvikle seg, og nå sine mål.

Som målbedrift får du tilbud om tjenester fra næringshagen til en lav kostnad, med lite forpliktelser. Vi ønsker å jobbe sammen med deg for å utvikle din idé eller bedrift.
Vi har høyt fokus på bærekraft og er miljøfyrtårnsertifisert. Vi bistår våre bedrifter på området,  og kan hjelpe deg i gang, og sertifisere din bedrift.

Har du spørsmål, en idé eller et prosjekt du ønsker å utvikle i bedriften din skal du bare ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.
Ønsker du å starte bedrift? Da kan vi også hjelpe deg.

Vårt kontor er lokalisert i Tollbugata 16 i Vadsø.

Velkommen innom, eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.