Mietinen Maskin AS

Vi er en totalentreprenør som kan følge ditt prosjekt fra A til Å. Vi leverer prosjekter og bygger miljøvennlige tømmerhus i hele Norge.
Design Uten Navn (1)

Totalleverandør og kan levere tjenester innenfor blant annet vei, vann, avløp, fiberlegging, grunnarbeid, oppføring og Norges leverandør av Kontio tømmerhus. Vi leverer både til offentlig og private prosjekter. Vi har også vårt eget steinbrudd hvor vi leverer masser til egne og andre prosjekter. Vi er en totalentreprenør som kan følge ditt prosjekt fra A til Å. Vi leverer prosjekter og bygger miljøvennlige tømmerhus i hele Norge.

Mietinen Maskin ble startet i 1995. I de første årene var hovedvirksomheten vår å legge fiberkabler, men med årene har vi utvidet til å tilby tjenester innenfor blant annet grunnarbeider, vann og avløp, samt stå som totalleverandør på byggprosjekter og leverandør av Kontio tømmerhus.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.