Min Stil AS

Din lokale interiør, gave og lekebutikk
Min Stil1

Kom innom:

Tollbygata 6, 9800 Vadsø
Mandag- fredag 10.00-16.00, torsdag 10.00-17.00, lørdag 10.00-15.00

Min Stil har alt av gaver til mor og far, søster og bror, liten og stor. De elsker lokal designet og produserte varer. Mye av det du får kjøpt på Min Stil får du ikke kjøpt andre steder i Vadsø, mange artikler må du langt for å finne i neste butikk å noen finnes produkter finnes ikke i butikk noen andre plasser.

Eieren av Min Stil har savnet en »nips» butikk i Vadsø og en plass der man kunne finne blant annet litt gave artikler og samiske produkter. «Da når muligheten åpnet seg tenkte jeg at da kunne jeg jo bare starte en selv, å da kom også navnet Min Stil da det er meg og min stil.»

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.