Vadsø Næringsforening

Vadsø Næringsforening er et felleskap for bedrifter og enkelt personer som vil jobbe sammen for å løfte lokalt næringsliv til nye høyder. Vi tror at mulighetene er der for deg som vil og vi vil støtte deg på veien.

Vadsø Næringsforening
Bli Medlem

Bli Medlem

Vil du bidra til å løfte lokalt næringsliv til nye høyder? Bli medlem av et nettverk hvor du kan knytte kontakter, dele erfaringer og sammen løfte lokalt næringsliv. Du kan velge å bli medlem som en bedrift eller enkelt person.

Bli Medlem

Gavekort

Med Vadsø Næringsforening sitt gavekort bidrar du til å støtte lokalt næringsliv samtidig som det er den perfekte gaven til de som har alt. Gavekortet kan kjøpes hos Saxi og Min Stil. Gavekortet kan kun brukes i Vadsø hos bedriftene vist under.

Thumbnail Img 7544
Julebyen i Vadsø

Julebyen Vadsø

Vadsø Næringsforening har vært år åpning av julebyen Vadsø. Det blir tenning av julegata, julestemning på torget med konsert og besøk av nissen. I månedene frem mot jul har butikkene lengere åpningstider.

Nord-Varanger Næringslivsdagene

Hvert år arrangerer Vadsø Næringsforening, Nord-Varanger Næringslivsdagene. En dag hvor næringslivet møtes for å knytte kontakter og bli inspirert. Dagen har ett tett program med innlegg fra medlemmer og avsluttes med middag på kvelden.

Gå Til Påmelding
Nord-Varanger Næringslivsdagen