Bli medlem

Vil du bidra til å løfte lokalt næringsliv til nye høyder? Bli medlem av et nettverk hvor du kan knytte kontakter, dele erfaringer og sammen løfte lokalt næringsliv. Du kan velge å bli medlem som en bedrift eller enkelt person.

Bli medlem her
Vadso Jobs 2
Design Uten Navn 6

Vadsø Næringsforening

Vadsø Næringsforening er et felleskap for bedrifter og enkelt personer som vil jobbe sammen for å løfte lokalt næringsliv til nye høyder. Vi tror at mulighetene er der for deg som vil og vi vil støtte deg på veien.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ønsker du å bli medlem av Vadsø Næringsforening? Eller vil du bli med synlig på sosiale medier?

FAQ – Ofte stilte spørsmål om Vadsø

Her finner du ofte stilte spørsmål som folk lurer på om Vadsø Næringsforening og medlemsskap.

Årsavgift for medlemskap i Vadsø Næringsforening

Første året som medlem er gratis, utover dette regnes prisen ut etter hvor mye bedriften omsetter i året.

KategoriOmsetningÅrsavgift
10 – 5 Millioner4000,- kr.
26 – 20 Millioner6500,- kr.
321 – 35 Millioner8000,- kr.
4Mer enn 36 Millioner9500,- kr.

Bli medlem her

Som medlem av Vadsø Næringsforening får du en gratis bedriftssiden på websiden vår.

Dersom du kun ønsker å ha en side om ditt enkeltmannsforetak på Vadsoby.com, kan vi tilby en bedriftssiden til kr 2000.

Medlemmer får tilbud om å være med på disse arrangementene:

  • Frokostmøte en gang i måneden
  • Næringslivsdagen
  • Sommerbyen Vadsø
  • Julebyen Vadsø

Som medlem av Vadsø Næringsforening får du en gratis bedriftsside på Vadsoby.com. I tillegg er det mulighet for at bedriften blir promotert i Vadsø Næringsforening sine sosiale medier.

Gavekort

Med Vadsø Næringsforening sitt gavekort bidrar du til å støtte lokalt næringsliv samtidig som det er den perfekte gaven til de som har alt. Gavekortet kan kjøpes hos Saxi og Min Stil. Gavekortet kan kun brukes i Vadsø hos bedriftene vist under.

Med Hjerte For Vadsø

Troms og Finnmark fylkeskommune, fylkeshuset i Vadsø

Troms og Finnmark fylkeskommune (TFFK) har ansvar for viktige samfunnsoppgaver i den største og nordligste regionen i Norge.

Les mer her
Kopi Av Intervju Social Share Bilder (2)

Vil du se din bedrift her?

Her kan du finne våre samarbeidspartnere. Som sponsor av Vadsø Næringsforening kan du få en annonse for din bedrift her, i tillegg til en side for din bedrift. Kontakt oss for å bli samarbeidspartner.

Vil du se din bedrift her?
Kopi Av Intervju Social Share Bilder (3)

Nord-Varanger Næringslivsdagene

Hvert år arrangerer Vadsø Næringsforening, Nord-Varanger Næringslivsdagene. En dag hvor næringslivet møtes for å knytte kontakter og bli inspirert. Dagen har ett tett program med innlegg fra medlemmer og avsluttes med middag på kvelden.

Gå Til Påmelding
Med Hjerte For Vadsø

Julebyen Vadsø

Vadsø Næringsforening har vært år åpning av julebyen Vadsø. Det blir tenning av julegata, julestemning på torget med konsert og besøk av nissen. I månedene frem mot jul har butikkene lengere åpningstider.

Design Uten Navn 7

Medlemsfordeler

3

Synlighet digitalt

Som medlem av Vadsø Næringsforening får du gratis synlighet på vår webside og våre sosiale medier. Blant annet får våre medlemmer en egen bedriftsside på Vadsøby.com, i tillegg blir det lagt til rette for samarbeid i sosiale medier.

2

Enkelt å holde seg oppdatert

Det er enkelt får våre medlemmer å holde seg oppdatert. Vi holder frokostmøte en gang i måneden, der medlemmene får høre om hva som skjer i byen videre. For eksempel julebyen, næringslivsdagene, arrangementer og andre ting som skjer i byen.

1

Nettverksbygging

Medlemmene hos Vadsø Næringsforening får lett kontakt med andre bedrifter i byen. De får ett innblikk i hvilke bedrifter vi har i byen, og hva de ulike bedriftene gjør. Gjennom arrangementer og arbeid digitalt, er det lett får medlemmene våre å møte likesinnende mennesker, som også brenner får å utvikle lokalt næringsliv.

11 2

Bli medlem

Vil du bidra til å løfte lokalt næringsliv til nye høyder? Bli medlem av et nettverk hvor du kan knytte kontakter, dele erfaringer og sammen løfte lokalt næringsliv. Du kan velge å bli medlem som en bedrift eller enkelt person.

Bli medlem