Opticom

Opticom er en trendy og koselig spiseplass midt i sentrum av Vadsø. Opticom har et stort utvalg mat og drikke. Vi tilbyr kaffebar, lunsj, middag, hjemmelagde kaker og lokal mat. Mat og drikke kan nytes ute på Finnmarks første takterasse.
Jentan I Bar

Følg oss:

@Opticom

Kom innom:

Tollbugata 10, 9800 Vadsø
11.00-23.00
Hva skjer her?
Topcoat på Opticom - 01. mar, 2024
Topcoat på Opticom - 02. mar, 2024
Morty på Opticom - 23. mar, 2024

Opticom har et stort utvalg mat og drikke. Vi tilbyr kaffebar, lunsj, middag, hjemmelagde kaker og lokal mat. I tillegg serverer vi Italiensk og Amerikansk Pizza. Opticom har alle rettigheter for servering, vi har en nattklubb og quiz annen hver fredag.

Opticom er en trendy og koselig spiseplass midt i sentrum av Vadsø. Lokalet vårs består av 3 etasjer. Hoved lokalet finner du i 1 etasje. 2 etasje har vi for større selskap og bokninger, bar på lørdager. Du finner også storskjerm og shuffelboard oppe. Vi er stolte av å ha bygget Finnmarks første takterrasse på Opticom. Denne åpnet vi sommeren 2022.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss. Om du er liten eller stor så har vi et stort utvalg av matretter på menyen så noe faller i smak hos alle. Lørdagen er den store kafe dagen, da bugner kakedisken med hjemmelagde kaker.

Opticom er en godt innarbeidet spiseplass som har hatt samme eiere i 28 år.
Vi startet i det små i havnegaten med Boden pizza som har vært flagg skipet til bedriften i alle år.
I 2001 flyttet vi bedriften ned til Vadsø sentrum for å kunne utvikle bedriften videre. Vi satser på lunsj, middag og nattklubb i tillegg til Boden pizza.

Folk i Vadsø har vært flink å bruke plassen deres som et møtested for venner og bekjente.

 

Pizza levering hjem på dør

Fredag, Lørdag og Søndag fra 15.00 -22.00

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.