PERZONAL

PERZONAL selger klær og kleskolleksjoner som er designet og inspirert av kjente profiler i Norge og Europa.
Design Uten Navn (8)

PERZONAL selger klær og kleskolleksjoner som er designet og inspirert av kjente profiler i Norge og Europa. PERZONAL selger klærne i eksklusive dropp og begrenset tilgjengelighet i samarbeid med profilerte profiler.

Konseptet vårt med å kun selge kolleksjoner i samarbeid med ulike profilerte personer i dropp er helt nytt og unikt i Norge. For hver kolleksjon har vi ett kort samarbeid med en kjent profil, og da får de muligheten til å velge selv hvordan kolleksjonen skal se ut. Dermed får de muligheten til å selge ett mer personlig produkt til sine fans og følgere. I tillegg samarbeider vi på markedsføringen, slik at det når ut til veldig mange. Selve samarbeidet mellom oss og profilene varer kun i en kort periode.

Vi startet opp som et DA i 2021 og solgte da kun klær med vår logo og med forskjellige dypere meninger/og noen ikke fulgt så meningsfull. Vi trykket klær, sendte pakker og gjorde alt annet helt selv. Etter nærmere ett års drift tok vi ned nettsiden for å restarte og jobbe med både produkt og ide. Vi merket at det var vanskelig å utvikle merket vårt og komme oss «ut». Det var en vanskelig tid for oss, men vi følte det var stort potensiale i navnet og mulighetene var der. Derfor følte vi at vi kunne og måtte gjøre noe mye bedre og unikt. Etter en veldig lang tid der vi har startet helt fra bunnen av og ekstremt lang tid arbeid kommer vi tilbake som et AS med en mer gjennomført og unikt konsept bak det hele. Vi kommer til å slippe eksklusive kolleksjoner sammen med uavhengige profilerte personer, der de for være med på å lage klærne og markedsfører den sammen med oss.

Vi har ikke noe regelmessige dropp, så det er bare å følge med. Vi regner med ett par årlige dropp, men det her blir en eksklusivitet og ikke «mainstream»

Vi velger kun å slippe kolleksjoner med de profilene vi føler passer og er spennende. Vi har ganske høye krav på at det må være noen med gode verdier. Det kan være alt fra idrettsstjerner, artister til skuespillere osv.

Vi lar alltid de vi samarbeide med designe klærne, fargene og passform. Vi er opptatt av at klærne skal være god kvalitet og holde lenge, så vi har brukt lang tid på finne riktig og etablert leverandør. Vi har testet ut flere aktuelle leverandører med tanke på kvalitet, bærekraft og utsende. Dette for å kvalitet-sikre klærne og produsentene. I tillegg lages det alltid et lite antall til kolleksjonene slik at vi unngår å sitte igjen med klær.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.