RE UB

RE UB, en ungdomsbedrift fra Vadsø videregående skole. Vi reproduserer glassflasker til bærekraftige produkter som drikkeglass, vaser, lysestaker, duftlys og stearinlys.

Følg oss:

Kom innom:

Karl Rasmussens plass 3

RE UB er en nyetablert og miljøbevisst ungdomsbedrift i Vadsø. Vi jobber med å visualisere tilknytningen til Varanger, gjennom markedsføring av bedrift og synliggjøring av tilhørighet og kultur i produkter. For eksempel har vi navngitt våre produkter etter steder på nordsiden av Varangerfjorden. Slik skaper vi en nærmere relasjon med våre kunder, og vi skaper en verdi – en verdi for folket, naturen og oss selv.
Gjenvinning er i stort fokus hos oss i RE UB, og slik har det vært fra start. Etter at vi satt oss inn på gjenbruksmarkedet fant vi ut at glass er en viktig ressurs innenfor markedet, hvor glass kan bli til mye og gjenvinnes uendelig mange ganger. Hvert år blir det kastet 40 millioner tonn med glassprodukter. Disse glassproduktene blir resirkulert, men gjenvinningsprosessen slipper ut mye co2, bruker mye energi, er lang og krevende for vårt miljø. Derfor har vi i RE UB valgt å gripe inn.
Bedriften består av fem engasjerte ungdom, som vil bidra til det grønne skiftet!

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.