Scandic Vadsø

Vi som jobber på hotellet er opptatt av at du som gjest alltid skal føle deg velkommen og at du som bor hos oss ofte skal føle deg "hjemme" under oppholdet hos oss.
Design Uten Navn (4)

Følg oss:

@Scandic Vadsø

Kom innom:

Oscarsgate 4 9800 Vadsø
Alle dager hele året med unntak av jul og påske

Hotellet ble bygget i regi av Vadsø kommune i 1959 og har vært et naturlig møtested for både lokale og tilreisende siden den gang. Hotellet har vært drevet av ulike aktører underveis og drives i dag av Scandic hotels som er nordens største hotellkjede. Flere lokale personligheter har vært med på å sette sitt preg på hotellet over årene, noe som i dag blant annet gjennspeiles i navn på noen av våre suiter.

Vi har 68 rom hvorav 21 rom tar 2 personer. 6 av rommene kan ta opp til 2 voksne og 2 barn. Vårt største møterom har en kapasitet på opp til 120 personer. Vi har også flere mindre møterom. Prisene varierer med sesong, og som privatperson får du alltid de beste tilbudene som medlem hos oss når du booker direkte på våre nettsider. Pr i dag er vi først og fremst et bed and breakfast hotell med møtevirksomhet. Vi sammarbeider med lokale aktører for å kunne gi deg de beste opplevelsene under ditt opphold hos oss.

Scandic Vadsø er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen vår. Hotellet har siden det ble bygget på 50 tallet vært en viktig del av byens næringsliv, et møtested for lokalbefolkningen og det har vært og er fortsatt et «hjem borte fra hjemmet» for mange tilreisende.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.