Sykehusinnkjøp HF

Vi er et helseforetak som driver anskaffelser på vegne av hele spesialisthelsetjenesten. Hovedkontoret vårt ligger i Vadsø.
Design Uten Navn (7)

Rundt 50 personer er ansatt ved Sykehusinnkjøp HF sitt hovedkontor i Hermetikkenbygget i Vadsø. Her driver vimed anskaffelser av alt fra engangshansker, sprøyter og kanyler, vikartjenester, flytjenester og IT-utstyr, til ambulansebiler – til bruk på alle landets sykehus. Og for å drive en slik virksomhet kreves det ansatte med høy kompetanse innen en rekke fagområder.

I Vadsø har man drevet med innkjøp til sykehussektoren siden 2003, da daværende Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (HINAS) ble etablert. Etter at man slo sammen alle innkjøpsmiljøene innen sykehussektoren, ble HINAS til Sykehusinnkjøp HF i 2016. Til sammen har Sykehusinnkjøp HF cirka 300 0 ansatte spredt over hele landet. I tillegg til å drive med nasjonale anskaffelser, drives også fellesfunksjonene i foretaket fra Vadsø. Her har man blant annet økonomi, IT, HR, kommunikasjon, arkiv, styre- og eieroppfølging og kvalitet.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.