«Vadsø har hatt stor vekst den siste tiden»

353022545 696258525845235 3154721655748273693 N

«Advokat Bjørn Tore Steffensen AS: Din Pålitelige Partner for Vellykkede Boliginvesteringer i Finnmark». Advokat Bjørn Tore Steffensen AS er et advokat- og eiendomsmeglingsbyrå. De startet opp i 2005, og er tre stykker som jobber i bedriften.

Bedriftens historie

Advokat Bjørn Tore Steffensen AS startet som et kontorfellesskap, kalt Finnmarks Advokatene. De startet opp som en vanlig advokatvirksomhet som jobbet med straffesaker og sivile saker. I 2007-2008 begynte Bjørn Tore Steffensen med eiendomsmegling. Helt siden 2010 har bedriften stort sett bestått av tre personer. Bedriften jobber ikke bare i Vadsø, men også stedene rundt, som for eksempel Nesseby, Tana, Båtsfjord og Vardø.

Aktuelt nå

I april 2023 fikk bedriften en ny ansatt, Hanne Dahl. Dette var en stor endring for bedriften. Hanne forteller at hun har bodd borte fra Vadsø noen år. Hun ser stor forskjell på både eiendomsmarkedet, og Vadsø generelt. Hanne sier også at det er mye mer positivitet i byen nå, enn det var før hun flyttet. Videre forteller hun – Det er utrolig morsomt å se en slik utvikling, og veldig koselig å komme tilbake når man ser at byen har forandret seg så mye til det positive.

En vanlig arbeidsdag

Hos Bjørn Tore Steffensen AS er det ingen vanlige dager. De har veldig varierte dager og mye spennende som skjer. Det er mye aktivitet og det dukker opp nye ting hele tiden. De jobber veldig variert, og de er både på kontoret, en god del ute, svarer på mange telefoner, og de har mange mailer som må besvares. I tillegg er det visninger, budrunder, overtakelse av boliger og kontrakter som skal skrives. Arbeidet til Bjørn Tore Steffense AS krever også en del planlegging, da det plutselig kan bli langkjøring til for eksempel Tana, Vardø eller Båtsfjord. De blir kjent med mange nye mennesker, og de synes det er viktig å ta vare på noe av det mest dyrebare folk eier, nemlig boligen.

Advokattjenester og eiendomsmegling handler om å bistå med noe som er veldig stort i livene til enkeltpersoner; kjøp og salg av boliger. Boliger er ofte den største investeringen folk gjør i løpet av livet sitt, og boligen er ofte det stedet folk tilbringer mest tid. Derfor synes bedriften det er et privilegium å få være med på dette.

Det beste med jobben

Personene bak Bjørn Tore Steffensen AS synes at det beste med jobben deres er å hele tiden ha fokus på å bli bedre i det de gjør. Både på måten de jobber på og hjelpemidlene de har. Det skjer hele tiden utvikling med foto, tekst, måte man annonserer på, måten man når kunder på. Det er konstant endring i yrket deres.

Planer framover

Det er stor vekst i Vadsø og Varanger. Dette synes bedriften er veldig spennende. De møte ofte nye folk. Når de møter tilflyttere, hører de ofte «Vadsø er større enn vi tror».

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.