Vadsø Kino

Vadsø Kino

Vadsø Kino har nå en topp moderne kinosal med det beste utstyret som leveres i forhold til lyd, bilde og seter. De har per nå Norges beste kinosal jmf. Rolv Gjestland, rådgiver for Film og kino.  

Salen har 78 plasser hvorav 2 plasser er reservert for rullestoler. De har 6 reclainer seter i front, og 4 loveseats på bakerste rad med plass til 2 på hver. Salen er bygd opp slik at alle setene har topp plassering i forhold til lerret. En ny, stor og fin kiosk er også på plass. Kinoen har åpent hele året, og viser film 6 dager i uka (avvik kan forekomme). De har 2-3 visninger pr dag, og har ordinære kveldsvisninger, formiddagsvisninger, pensjonistvisninger, babykino og tilpassede visninger for andre grupper og foreninger. Vadsøs nye kino skal være en kino for alle i kommunen.

Kilde: filmweb.no

Biletter og program

30 min før hver forestilling kan billetter kjøpes i kiosken. Billetter til alle forestillinger kan også forhåndskjøpes på nett. Her finner du programmet og bilettsalget til kinoen i Vadsø.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.