Vadsø kulturløype

Vadsø Kulturløype Forsidebilde (1)
Starter ved Luftskipsmasta
Arrangeres av:  Vadsø Næringsforening

Vadsø kulturløype er en fascinerende rute som tar deg med på en oppdagelsesreise gjennom byen på en audiovisuell måte. Denne kultur rike løypen gir deg en unik mulighet til å bli kjent med Vadsø sin historie og kulturarv gjennom en rekke interessante stoppesteder. Ruten finner du i Voice of Norway appen, som du kan laste ned på din smarttelefon. Når appen er installert kan du laste ned ruten og begynne din vandring gjennom byen.

 

Kom i gang med Vadsø kulturløype:

1) Last ned appen ved å skanne QR-kode eller trykk på lenken her

Vadsø kulturlype qr kode til Norsk rute
QR kode til norsk rute

2) Søk på «Vadsø kulturløype», og last ned løypa

3) Ta på deg øreproppene, og få en helautomatisk lydguiding mens du vandrer mellom de ulike stedene. Alle stedene er i gåavstand fra hverandre.

 

Stoppesteder

 

Hvem er Vadsø kulturløype for?

Denne digitale ruten er perfekt for turister som ønsker å oppleve byens historie i eget tempo, nyinnflyttede som vil bli bedre kjent med sitt nye hjemsted, historieinteresserte som søker dypere innsikt i lokalhistorien og alle ande som ønsker å utforske Vadsøs kulturarv.

Del din opplevelse

Vi oppfordrer deg til å dele dine bilder fra kulturløypen på sosiale medier. Bruk hastaggen #VadsoCulturalRoute for å synligjøre løypen til flere i Vadsø.

Med kulturløypen får du en audiovisuell gjennomgang av byens historie. Ta med deg din familie og venner på en engasjerende og interaktiv tur helt gratis.

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.