Paintballklubb i Vadsø

Vadsø Paintball

Vadsø Paintballklubb

Vadsø PaintballKlubb ble stiftet senhøsten 2019. Klubben drives av frivillige som ideell organisasjon. Baneanlegget ligger i Tomaselv.

Banen ligger i Tomaselv omtrent 3 km utenfor Vadsø sentrum. Banen er 135×135 meter og er en blanding av tett kratt, kupert terreng og åpne områder. Det vil etterhvert komme opp fort, tårn og andre type hindre som kan anvendes under spill. Toalett er tilgjengelig for å ivareta sanitære forhold. Det er også en bålplass som kan benyttes ved grilling i pauser.

For å spille trenger man markør, lufttank, magasin, maske og paintballer. Normalt har medlemmene eget utstyr, men klubben har også utstyr for utleie. Utleie inkluderer kjeledress. Det anbefales at den enkelte tar med seg klær etter værforhold, mat/snacks, drikke og godt humør. 

Spill tillates for personer over 13 år. Mindreårige ha tillatelse fra foreldre/foresatt. Medlemskap i klubb er en forutsetning dersom man skal spille med eget utstyr. Som medlem vil man tilgang til luftbanker og rimelige paintballer. Medlemmer vil også ha en svært fordelaktig pris ved leie av utstyr. For personer som ikke er medlem gjelder ordinær utleie. 

Det arrangeres spill lørdager i sesong. Sesong starter juli og avsluttes i midten av september. Spill er væravhengig. Det er også mulighet til å avtale lukket spill utenom lørdager dersom man er minimum 10 personer. Ta kontakt her: 

Kontakt og veibeskrivelse

Stein Martin Nicolaysen, leder, mob 97 53 53 56

Stig-Arne Dahl, nestleder, mob tlf 95 73 03 73

E-post: vadsoepaintballklubb@outlook.com 

Følg Vadsø Paintballklubb på Facebook for mer informasjon, tidspunkter for spill m.m. her

Her finner du vei beskrivelse til Vadsø Paintballklubb.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.