Varanger ASVO AS

Varanger ASVO har som mål å hjelpe mennesker som i korte eller lengre perioder har behov for en tilrettelagt arbeidsplass eller arbeidstrening i trygge omgivelser.
Design Uten Navn (2)

Varanger ASVO-En vekstbedrift i Varanger

Vi er en arbeidssamvirkebedrift som er heleid av Vadsø kommune. Bedriften er tiltaksarrangør for NAV Vadsø, og du finner oss på øya i Vadsø.

Vi har 21 Varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) og 15 Arbeidsforberedende plasser (AFT).
I tillegg har vi også et tilbud om arbeidspraksis til ungdommer i samarbeid med Vadsø videregående skole.

Varanger ASVO tilbyr ulike tjenester og produkter under merkenavnet Tundra. Vi jobber blant annet med dokumentmakulering, utlån av kommunale hjelpemidler, rydding av Vadsø by, tekstilproduksjon, gravering, trykking av logo på klær, pizzabaking, jobbfrukt og salg av ved, og mye annet også.

I tillegg har vi også butikkutsalg på øya hvor vi selger egenproduserte produkter og arbeidsklær fra Bekken & Strøm.

Vi leverer varer og utfører oppdrag for kommunen, lokalt næringsliv og private kunder.

Varanger ASVO har som mål å hjelpe mennesker som i korte eller lengre perioder har behov for en tilrettelagt arbeidsplass eller arbeidstrening i trygge omgivelser. Alle arbeidsoppgaver blir tilpasset den enkeltes behov og evner med fokus på mestring og personlig utvikling.

Velkommen til oss!

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.