Varanger KraftMarked AS

Selger elektrisk kraft til husholdningskunder, bedrifter og offentlige virksomheter. Vi tilbyr også tilleggs-produkter og tjenester.
Varanger Kraftmarked1

Varanger Kraftmarked AS har konkurransedyktige strømpriser, lokal tilhørighet, oversikt i sanntid, forsikring og forutsigbarhet samt etterskuddsfakturering.

Selskapet er unikt ved at vi ser på viktigheten av lokale næringsforeninger med nettverk og kompetanse for å utvikle nytt lokalbasert næringsliv. Selskapets innkjøp gjøres så langt mulig hos lokale leverandører og alle selskapets aktiviteter er lokalt forankret. Målet er å skape attraktive nærmiljø for kundene, sørge for nyrekruttering og opplæring av kompetent arbeidskraft og bidra til god bolyst i Øst-Finnmark. I tillegg er bedriften miljøsertifisert og bryr oss om miljøet. Overskuddet går alltid tilbake til lokalmiljøet!

Varanger KraftMarked AS er et selskap innenfor energibransjen som ble stiftet i 2002 og siden den gang har vært gjennom større forandringer. Tidligere het selskapet Barents Energi og har blitt kategorisert fra gammelt av som en del av kraftlaget. I nyere tid er vi et rent energiselskap og har siden 2020 blitt nøytral og selvstendig. Tidligere var vi sammenslått med andre datterselskap av konsernet Varanger Kraft, men står nå for egen drift av kunder, markedsføring, avtaler og interne oppgaver, samt mer. Eierne våre er eierkommunene Vadsø, Sør-Varanger, Vardø, Berlevåg, Tana, Båtsfjord og Nesseby. Overskuddet går tilbake til kommunene og lokalsamfunnet.

Selskapet består av 6 ansatte som er lokalisert i Vadsø, Berlevåg og Hesseng. Med det kan vi kategorisere oss som det mest nord-østlige energiselskapet i landet og det eneste som holder til i Øst-Finnmark!

Vi etterstreber gode kunderelasjoner med fokus på lokalt næringsliv og tilhørighet. Selskapet er under konstant utvikling og ønsker å tilby kunder det nyeste og attraktive på markedet. På lik linje med resten av energibransjen handler Varanger KraftMarked om mer enn å være en kraftleverandør. I dag tilbyr vi også andre produkter og tjenester som gjør det enklere å være strømkunde.

Vi får ofte spørsmål om forskjellen på kraftavtalen og nettleien på strømfaktura samt forskjellen mellom selskapene. Vi tilbyr gjennomfakturering og har alt på én faktura, men det er likevel forskjell mellom kraftleverandøren Varanger KraftMarked og nettselskapet Barents Nett som tidligere var et og samme selskap. Det er også forskjell mellom det kunder faktureres i strømavtale (som kan endres etter behov) og nettleien (som alle kunder tilknyttet strømnettet må betale).

Andre vanlige spørsmål vi får er forskjellen mellom strømavtalene vi tilbyr og svaret avhenger ofte av om kunder vil ha forutsigbarhet eller følge markedet fra dag til dag og dets priselementer knyttet til det.

Spørsmål om avtaler er bindende er også vanlig, og vi tilbyr både bindene og ikke bindende avtaler.

Varanger KraftMarked er en bedrift med dyktige folk med hjertet for kundene. Vi er et lite selskap med tanke på antall ansatte og å jobbe som et team er essensielt. Hos oss kan man komme innom og føle på tryggheten av å ha lokale kundebehandlere som vil det beste for kunden.

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.