Varangertunet

Varangertunet er et familiedrevet gjestehus i Jakobselv en liten bygd 19 kilometer fra Vadsø. De startet opp i 2016 med et mål om å bli ditt hjem i Varanger.
Varangertunet

Varangertunet er et familiedrevet gjestehus i Vestre Jakobselv, en 15 minutters kjøretur fra Vadsø. Vi er en familie som virkelig brenner for Varanger og alt det dette stedet har å by på. Det ønsker vi å dele med deg, og hvem vet kanskje blir du like glad i Varanger som vi?

På tunet kan du bo i utkanten av bygda nært naturen i rom, leiligheter og feriehus. Skal du ut på tur trenger du selvfølgelig mat. Det har vi tenkt på, derfor serverer vi alle måltider på bestilling. Her får du hjemmelaget mat, basert på lokale råvarer slik at du skal bli god og mett. Enten du har tatt heeelt fri, er klar for fest eller er på en aldri så liten jobbreise.

Hvis du ønsker det hjelper vi deg å organisere hele turen med alt du måtte trenge fra opplevelser, mat, overnatting og transport, slik at du kan senke skuldrene og bare glede deg. Skal du invitere til fest har vi et selskapslokalet og er du på reise med bedriften har vi lokaler for møter og konferanser.

Uansett hva som bringer deg til denne lille bygda ønsker vi å tilby deg nærhet til naturen og menneskene i Varanger, slik at du kan skape de gode minnene. Velkommen til Varanger, og Varangertunet – ditt hjem i Varanger.

 

Andre Bedrifter i Vadsø

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.