Adrian Sellevoll på Opticom

Opticom
Tickets
Arrangeres av:  Opticom

Selveste Adrian Sellevoll kommer på Opticom! Billetter til salgs nå!

Adrian Sellevoll har nylig imponert publikum i NRK’s Stjernekamp med sin unike personlighet og fortsetter å trives i et hektisk kreativt miljø. Tidligere i år skrev han under på en platekontrakt med Universal, og har de siste månedene fordypet seg i prosessen med sitt kommende debut album “Velkommen til voksenlivet.” I tillegg til dette, har han også rukket å fullføre en etterlengtet EP med Rambow, (Hårfin Balanse).
Adrians artistkarriere fikk en skikkelig pangstart med debutsingelen “Ha Meg” i 2018, og i 2021 fulgte han opp med megahiten “JEG HATER DEG,” som nærmer seg imponerende 10 millioner streams.
Som en dyktig liveartist har han tatt Norge med storm, turnert fra nord til sør, spilt på alt fra intime klubbscener til store festivaler, spilt utsolgte konserter, og skapt minneverdige TV-opptredener. Samtidig har han også svingt innom Milano for å gjøre karriere i modellbransjen.
Adrian Sellevoll har prydet hitlistene med flere av låtene sine og er kjent for sitt eksplosive live-show med høy energi og både stagedive og allsang og vi ser frem til å se Adrian hos oss i Vadsø!

Dørene åpner kl 22:00
Aldersgrense: 18 år
Russ har rabatterte billetter, ta kontakt med russestyret for mer info

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.