Utsatt – Åpning av Julebyen

Vadsø Torg
Sosiale Medier
Arrangeres av:  Vadsø Næringsforening

UTSATT – Grunnet værmeldingen har vi valgt å utsette åpningen av julebyen på torget. Følg med på websiden og på vår Facebook side for mer informasjon.

I forbindelse med åpningen av julebyen torsdag 10.november inviterer vi til julestemning på torget. Det blir julekonsert med forblåst, kafé, salgsboder, muligheter for å hilse på nissen og masse vis av julestemmning. Håper å se deg der.

Vi kommer også til å trekke vinner av gavekortet til en verdi av 4000,- kr. Dette sendes direkte på vår Facebook side «Hva skjer i Vadsø».

Åpningstider: Butikkene holder åpent til kl.19.00 på torsdag, 18.00 på fredag og 16.00 på lørdag.

Salgsbodene: Det blir flere salgsboder på torget blant annett kommer Charlotte til å stille med hjemmestrikkede produkter, Hannes kaker selger julebakst, Hege selger julepynt, Kristian fra Drømmetunet tilbyr saltkjøtt, pinnekjøtt og rull, Beathe selger hjemmelagde lefser, gule bomber, smultringer og tilbudsvarer til 70%. Forblåst selger varm kakao, kaffe og noe godt å spise.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.