Avatar: The Way of Water

Vadsø kino
Arrangeres av:  Vadsø Kino

Mer enn ett tiår etter hendelsene i den første filmen, forteller «Avatar: The Way of Water» historien om Sully-familien (Jake, Neytiri og deres barn), om tragediene som følger dem, og hvor langt de må gå for å beskytte hverandre og holde seg i live.

Vi gjør oppmerksom på at Avatar: Way of Water inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Originaltittel: Avatar: The Way of Water
Regi: James Cameron
Produksjonsår: 2022
Skuespillere: Sam Worthington Zoe Saldaña Sigourney Weaver Stephen Lang Cliff Curtis Joel David Moore CCH Pounder Edie Falco Jemaine Clement Giovanni Ribisi og Kate Winslet Sjanger: Action / Eventyr / Sci-Fi
Spilletid: 3 t. 12 min.
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år Denne filmen har flere scener med kamphandlinger og enkelte drapsskildringer. Da disse er lite nærgående og skjer i et fantasiunivers, får filmen aldersgrense 12 år. Produksjonsselskap: 20th Century Studios

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.