Følger du oss på Facebook?

Følger du oss på Facebook?

Følger du oss på Facbook? Vil du ha full oversikt over hva som skjer i Vadsø? Da bør du følge vår Facebook side som heter nettopp det «Hva skjer i Vadsø – Vadsø Næringsforening».

Hva skjer i Vadsø?

For hva skjer egentlig i Vadsø? Vadsø er en by med et yrende kulturliv, et trivelig sentrum med butikker hvor vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel, lag, foreninger, fritidsaktiviteter og mye mer. På vår Facebook side får du oppdateringer på hva som er aktuelt akkurat NÅ! Så klikk på følg oss å få opp det mest aktuelle fra lokalt næringsliv med mer. Slik holder du deg oppdatert til en hver tid.

Noe av det som skjer…

Tenker du at dette ikke er noe for deg, du er jo ikke så opptatt av lokalt næringsliv? Da må du tenke om igjen, for dette er ikke en side hvor vi deler litt små tørt innhold om næringslivet med artikler og statistikk. Her informerer vi om åpning av Julebyen Vadsø, Byens helt nye pepperkakeby, hva som skjer i sommerbyen Vadsø, tilbud, kampanjer, konkurranser og når Heia Vadsø har nye søknadsfrister bare for å nevne noe. Så dette blir ikke tørt nei, her er det litt godt og blandet for hele Vadsø.

Bedrifter i Vadsø

I Vadsø Næringsforening tror vi alle muligheter ligger åpne for den som vil. Vi har satt det som mål å promotere Vadsøs næringsliv lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Så om du eier en bedrift i Vadsø og er medlem i Vadsø Næringsforening ønsker vi å hjelpe deg å promotere bedriften din først lokalt, så nasjonalt og kanskje til og med internasjonalt. Dette fungerer slik at vi i Vadsø Næringsforening tar initiativ til at det ikke bare skal skje ting i Vadsø men også om Vadsø digitalt. Du kan også sende inn informasjon om din bedrift hvis du ønsker at vi skal lage en post på noe som skjer, eller dele et innlegg.

Så hva sier du? Klar for å følge med på hva som skjer i Vadsø?

Her finner du oss på Facebook.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.