«Folk er genuint interessert i at andre skal lykkes»

Med Hjerte For Vadsø

Seiling The Good Life er en bedrift etablert i Vadsø i 2018. Bedriften tilbyr ulike reiselivsprodukter, ulike kurs og maritim opplæring. I tillegg gjør de en del konsulentjobber som for eksempel å lage sikkerhetssystem for små bedrifter. Grunnleggerne av bedriften Roar Bekklund og Trude Hansen begynte fra grunnen og jobbet seg oppover. Etter at de seilte jorda rundt, ønsket ikke Roar lenger å sitte inne på en kontor eller være til sjøs lenger. Ved pågangsmot og vilje startet de derfor opp bedriften.

Tilbyr mange opplevelser

Seiling The Good Life arrangerer spennende aktiviteter sommer som vinter. Blant annet seiltur, fiske- og kongekrabbesafari og RIB-tur er opplevelser de tilbyr på sommerhalvåret. På vinteren tilbyr de også seilturer, ski og seil, flyting under den arktiske himmelen og mye mer.

Hverdagen til Roar

Roar står opp tidlig hver eneste dag og jobber lange dager. Han jobber fra mandag til fredag, og fra fredag til mandag. Som oftest går dagene til aktiviteter, kontorarbeid skjer på ettermiddagen, og prosjektutvikling på kveldstid. Bedriften jobber hele tiden med produktutvikling, og de holder blant annet på med et stort prosjekt med utvikling av et nytt reiselivsprodukt.

Nyt måltid om bord i seilbåten

Nyt et deilig måltid om bord i seilbåten, med en helt fantastisk utsikt. Mannskapet om bord legger til rette for at alle skal få en god opplevelse, og serverer nydelig mat. Noe av det du kan få servert er deilige varangerreker.

3
2
4

«Det beste er å få være med på tur sammen med folk»

Det beste med jobben til Roar er at han får være med på tur sammen med folk. I tillegg til det å møte interesserte og hyggelige mennesker. Han synes også det er veldig hyggelig å kunne gi kundene hans en god opplevelse.

I Vadsø er det små forhold, noe som gjør det lett å bli kjent med nye mennesker. Roar opplever at folk er genuint interessert i at andre skal lykkes, noe som er en av fordelene med å drive en bedrift i Vadsø. I tillegg påpeker Roar at man fort blir kjent med folk som jobber i disse miljøene. Han forteller også at han synes folk i Vadsø er flinke til å bruke lokale aktører.

På en liten plass som Vadsø er det ikke tyngre utviklingsmiljø innenfor denne typen næring, noe som kan være litt utfordrende. Derfor reiser Roar mye, noe som gir han nye impulser, og ikke minst nye kontakter.

Roar har troen på denne typen næring. «Jeg har troen på reiselivsnæringa i nordvaranger, men dette forutsetter at vi jobber knallhardt for å etablere virksomhetene slik at de blir lønnsomme heltidsstillinger, og ikke en hobby. Det er viktig med profesjonalitet og kvalitet på leveransen. I tillegg er det viktig å jobbe målrettet og langsiktig, samt å tørre å satse.»

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.