Foreldresamling – Tana, Kirkenes, Vadsø og omegn

Tana Bru
Arrangeres av:  Løvemammaene

Løvemammaene kommer til Tana i Øst-Finnmark den 14. juni for å holde foreldresamling på kveldstid for løveforeldre. Det er med andre ord bare å sikre barnevakten eller assistenten allerede! 😍 OBS! Påmelding!
På foreldresamlingen får dere informasjon og råd om rettigheter og tilbud, og vi skal innom om ulike følelser og reaksjoner man kan ha når man får og har et barn med sykdom eller funksjonsvariasjon, ulike typer sorg, samt litt om ivaretakelse av søsken og parforhold.
Det blir servert mat avslutningsvis som vi kan kose oss med over gode samtaler 🥰
Har dere spørsmål eller trenger hjelp med en kinkig situasjon kan vi bistå med hjelp også 🤗 Ikke minst er det å møte andre i samme båt og møte støtte fra personer som har stått i lignende livssituasjoner og tilegnet seg erfaringer over lenger tid, ofte svært verdifullt når man står midt i en krise og har begitt seg ut på et maraton uten målgang (som det nå faktisk er å få et barn med diagnose av et eller annet) 🧡
Samlingen er diagnoseuavhengig og man må ikke være medlem hos oss for å delta. Vi håper dere vil komme, enten dere er ferske løveforeldre, midt i mellom eller veteraner 😊
Foreldresamlingen foregår her:
Kunnskapens hus, Rådhusveien 31 i Tana bru, 14. juni kl. 18:00 – 21:00.
Gratis å delta! 👍
Påmeldingsskjema finner dere her:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScqcY6KZ64…/viewform…
Foreldresamlingene arrangeres med støtte fra helseforetaket Helse Nord.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.