Førpremiere: BITCOINBILEN med regissørbesøk

Vadsø kino
Tickets
Arrangeres av:  Hermetikken Kulturnæringshage AS

Førpremiere på filmen BITCOINBILEN, med besøk av regissør TRYGVE LUKTVASSLIMO. Trygve har med seg BITCOINBILEN, en gullfarget Toyota Corolla 98-modell.

Om filmen:
I ei naturskjønn, nordnorsk kystbygd er livet til den moralsk utfordrete bonden Gloria på kollisjonskurs med de spinnville planene til Rita, en 18-årig kryptoinvestor fra Bodø.
Glorias lillebror Lukas kommer hjem på sommerferie fra studiene, og finner sjokkert ut at styrtrike Rita, i samarbeid med den opportunistiske ordføreren, har plassert et gedigent, gullbelagt datasenter som skal utvinne bitcoin midt oppå kirkegården, hvor søsknenes mor og far er begravet. Så hvor har de flyttet graven til Lukas og Glorias foreldre, og resten av bygdas slektstre? Og vent – har ikke folk protestert? Kan det ha sammenheng med de to nabokonenes nye fete gullsmykker og designerbriller? Det viser seg at Gloria og resten av den lille bygda har blitt stilt overfor et moralsk dilemma, og de har gjort et, vel, litt tvilsomt valg.

Bitcoinbilen plasserer bygde-Norge i et sentrum av investeringskapital, grønn energi og søte små geiter, i denne komiske, vakre og originale sjangermiksen av en film.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.