Frokostmøter for Vadsø Næringsforening

Frokost møter for Vadsø Næringsforening

Frokostmøter for Vadsø Næringsforening. Som medlem av Vadsø næringsforening har du mulighet til å delta på månedlige frokostmøter. Enten du er medlem som en bedrift eller enkelt person.

Lyst på en deilig frokost?

Hver sjette uke inviterer vi til frokostmøte på Scandic. Da møter de medlemmene som har mulighet opp for en deilig frokost og et innblikk i hva som skjer i næringslivet på det tidspunktet. Her presenterer vi blant annet prosjekter som Vadsø Næringsforening jobber med, planer fremover og får besøk av mennesker som har noe å presentere for lokalt næringsliv. Dette er en god mulighet for deg som engasjerer deg i lokalt næringsliv til å få informasjon, men også være med i samtalen om hva som skjer.

Gjør en forskjell

Du kan gjøre en forskjell, ta initiativ og bli med i samtalen. Hva trenger vi i Vadsø? Hva skal vi gjøre fremover? Hvordan skal vi klare å nå målene vi setter oss. Vi har alle et ansvar og vi tror at vi kan få til mye mer om vi står sammen.

Er du ny i Vadsø?

Er du ny i byen og skal starte å jobbe innen for lokalt næringsliv er dette en ypperlig mulighet til å møte flere likesinnede som engasjerer seg i Vadsø og mulighetene som er her.

For å spisse møtene for de forskjellige bransjene har vi handelsgruppa, i 2022 startet vi opp reiselivsgruppa og vi ønsker å starte opp entreprenørgruppa i løpet av 2023.

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.