«Godt og Blandet» konsert med Vadsø Ungdomskorps.

Nobile kulturhus/kultursalen
Arrangeres av:  Vadsø Ungdomskorps

«Godt & blandet» pressemelding VUK og skolekorpset 19.11.2023 kl. 17.30
Vadsø ungdomskorps og gjestene i Vadsø skolekorps, presenterer konserten «Godt & blandet» søndag 19. november i kultursalen. Som godteriet «Godt & blandet» sitt slagord «Søtt, salt og syrlig», vil konserten ha forskjellige musikalske smaker og farger. Det går mot advent og her kan man kose seg med varme sanger og melodier mange vil kjenne igjen.
Ungdomskorpset har invitert med seg skolekorpset som for tiden har en overvekt av unge musikere. Skolekorpset skal fremføre filmmusikk fra Ghostbusters, Spider-Man og Olsenbanden og kanskje de har en julesang på lur. Dirigent er Jan Hofseth.
Anja Hætta Bergkvam dirigerer korpset i sin 10. sesong. Hun sier: Programmet spenner fra Disney til klassisk, drømmende musikk, marsjer og litt swing. Van Morrison sin kjente Moondance er med, samt Kåre Grøttums The End of a Love Affair. Her presenteres to av korpsets egne musikanter som solister. H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandras Honnørmarsj fra 2004 kan kanskje glede konsertgjengere. Selv om det ikke er en julekonsert, er den folkekjære Nordnorsk julesalme med.
Selveste ordfører Wenche Pedersen skal binde de musikalske krumspringene i programmet sammen som konferansier.
I forkant av konserten kl. 17.30 i kultursalen søndag 19. november, er det cafe. Så da er tipset å ta ettermiddagskaffen med litt fin variert musikk til i kultursalen i Vadsø. Programmet passer for hele familien.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.