I FYR OG FLAMME – Swing, klassisk og evergreens

Kooperativet kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

I denne konserten fra Scene Nord framføres det bidrag fra tango-, swingjazz- og folkemusikksjangeren, supplert med en og annen klassisk «sviske», og kanskje også en rockelåt eller to. Med andre ord – et energisk og særdeles variert repertoar, formidlet med temperament og spilleglede av musikere i fyr og flamme!

Scene Nords harstadbaserte fiolinist Erika Toth er en prisvinnende musiker med årelang fartstid fra musikklivet i Nord-Norge – og verden forøvrig. Hun er en mangfoldig utøver med mange musikalske preferanser, og selv om hun har sin base i klassisk musikk, har hun ofte utforsket en rekke andre sjangre.

I denne produksjonen har Erika alliert seg med den Stamsund-bosatte trekkspilleren Rune Larsen, som hun har samarbeidet med ved en rekke anledninger, og fra Vadsø og Scene Nords egne rekker stiller gitarist Asbjørn Ruud, som har en omfattende CV fra sine mange år som landsdelsmusiker. I tillegg er den velrenommerte og allsidige bassisten Gjermund Silseth hentet inn, som blant annet har samarbeidet med artister som Sissel Kyrkjebø, Mari Boine, Kari Bremnes og Odd Nordstoga.

Erika Toth – fiolin
Rune Larsen – trekkspill
Asbjørn Ruud – gitar
Gjermund Silseth – bass

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.