Infomøte: Inkluderende Arktiske Byrom, Vadsø

Kooperativet. Centrum 9
Tickets

I år tar NODA med sitt største prosjekt «Inkluderende Arktiske Byrom» til Vadsø. Etter suksess med å bygge en paviljong Tromsø (2021) og en aktivitetspark på Hansnes (2022), skal vi nå bygge et byrom i Vadsø. Vi vet ikke hva vi skal bygge – dette skal dere være med å bestemme.

Medvirkning er en stor del av prosjektet. Vi starter med dette på informasjonsmøtet. Etter introduksjonen til prosjektet, kan de som ønsker delta på en lavterskel workshop for å samle innspill. Her ønsker vi å få sanket inn så mange idéer som mulig, og har forberedt noen spørsmål som kan være til hjelp. Vi stiller med penner og post-its!

Det som blir viktig er at vi bygger noe som blir brukt – at vi svarer på ønskene som kommer. Og at dette blir tilpasset det lokale klimaet i Nord. Byrommet skal fungere både sommer – og vinter!

Her kommer arkitektene inn. De får alle innspillene, de ser stedet og tegner forslag. En lokal jury vil bestemme hvilket av disse som blir bygget.

Byrommet vi jobber med er midt i sentrum. Tenk litt på hva dere ønsker å ha her? Hva er det viktig at vi tar hensyn til?

Byrommet skal stå ferdig i løpet av året og vil avsluttes med en heidundrende åpningsfest!
Kom på infomøtet å hør mer om hvordan du kan være med å påvirke dette nye byrommet.

Prosjekt er støttet av Arktis2030 (TFFK) og i samarbeid med Vadsø kommune.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.