Informasjonsmøte med Røde Kors

Vadsø Røde Kors
Arrangeres av:  Vadsø Røde Kors

Gaming-kveld? Matlagingskurs? Båltur? Brenner du inne med gode ideer til hvordan Vadsø kan bli bedre for ungdommen? Du vet best hva Vadsø mangler 😁 Bli med på informasjonsmøte til Treffpunkt!

Hva er Treffpunkt?

Treffpunkt ble opprettet for å bidra til å utformingen av aktiviteter for ungdom i alderen 13-19 år. Vi ønsker å skape en tilgjengelig og lavterskel møteplass for de unge, der de kan bygge relasjoner.

Om du ser etter en meningsfull fritidsaktivitet hvor du selv bestemmer hvor mye du kan bidra, så kan dette være noe for deg. Som bidragsyter kan du hjelpe til med å planlegge aktiviteter, hjelpe med å nå ut til ungdommen om aktivitetene, og/eller du kan stille opp som bidragsyter på selve aktivitetene.

Aktivitetene kan være mye forskjellig, og vi er ikke avhengig av et fast sted. Vi har blant annet allerede opprettet samarbeid med Tundra bowling, som har vært en stor suksess.
Hvis du har spørsmål, eller bare er nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, er du velkommen til vårt uforpliktende informasjonsmøte!

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.