Konsert med Kåre Kolve Fusion Quintet

Kooperativet Kulturscene
Tickets
Arrangeres av:  Kooperativet Kulturscene

Solskinn, palmesus, lange kritthvite strender og tropisk varme slår imot oss når Kåre Kolve og flere av Norges desidert beste musikere leverer oss 80-tallsinspirert Jazz-funk-fusion i april.
Etter mange aktive år som utøvende frilansmusiker har saksofonisten og bandlederen Kåre Kolve tatt turen tilbake til sin egen ungdomstid på 1980-tallet. Hans nye band Fusion quintet serverer smooth, groovy, funky musikk med fengende melodier som ligger i skjæringspunktet mellom jazz, funk, pop og fusion.
Du kjenner stilen igjen fra gode og gamle band som Spyro Gyra, Yellowjackets, Rippingtons, Weather Report og Mezzoforte, og fra litt nyere band som Dirty Loops, Cory Wong og Snarky Puppy.

Kolve er ingen hvem som helst når det gjelder denne sjangeren. Selv var han fast medlem i legendariske Mezzoforte i en årrekke, og han spilte også flere år med Randy Crawford i gruppa Lava.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.