Kortesje med Amcar- og MC-entusiaster samt blålysetater

Også i år er vi heldige at blålys-etater og Amcar- og MC-entusiaster har takket ja til å gjøre stas på festdagen ved å kjøre rundt i byen med sine flotte kjøretøy.
I årets kortesje vil det også være lastebiler og mopedbiler. Bilene som deltar på kortesjen, må møte opp i god tid da det kan bli mange kjøretøy.
Det kan bli en nokså lang kortesje, så det er bestemt at kortesjen dessverre ikke kan ha ekstra kjøretøy etter seg, så av sikkerhetsmessige og praktiske grunner anmoder vi om at de som har kjøretøy stående langs ruta, flytter disse slik at det blir fremkommelig både for kortesjen og andre biler.
Deltakere og rekkefølge i årets kortesje: Politiet, Varanger MC og andre MC-entusiaster, Amcar Vadsø, blålysetatene, lastebiler og mopedbiler.

Ruten for årets kortesje finnes på Vadsø Kommunes nettside: https://www.vadso.kommune.no/fokusnyhet/program-for-17-mai-i-vadso-kommune.11796.aspx

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.