Nattfjelldalen i Vadsø

Design Uten Navn (3)

For deg som ønsker en litt lengre tur er Nattfjelldalen et flott alternativ. På klarværsdager er det mulig å se over til russisk side, og Fiskerhalvøya som ligger ca 55 km sørøst for Vardø og øst for Grense Jakobselv. Turen tar 4 timer å gå, og den er 7,2 kilometer lang.

Stien til Nattfjelldalen er merket til grensen til nasjonalparken, men man kan gå videre og velge om man vil gå nede i dalen hvor det renner en sjarmerende elv og er flott dyreliv. Det andre alternativet er å følge den nordlige kanten av dalen og oppleve den spektakulære fossen i dalens slutt.

Kjør fra Vadsø sentrum ut mot flyplassen, sving av til venstre fra E75 Crossbanekrysset og kjør 4,8 km opp og forbi skytebanen, crossbanen og Byvannet, fram til pumpehuset hvor stien starter og før man begynner å gå. Veikryssene er skiltet slik at man finner fram til pumpehuset.

Kilde: Perleturer.no

Ønsker du å gå flere turer? Se mer her.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.