Nord-Varanger Næringslivsdagen

Nord-Varanger Næringslivsdagen

Nord-Varanger Næringslivsdagen er en dag hvor lokalt næringsliv møtes for å knytte kontakter og bli inspirert. Dette er en fullspekket dag med tett program så husk å hold av datoen i kalenderen.

Starten på Næringslivsdagen

Siden oktober 2021 har Vadsø Næringsforening arrangert Nord-Varanger Næringslivsdagen. Dette har blitt et årlig arrangement hvor lokalt næringsliv har mulighet til å møtes for å knytte kontakter, hente energi og inspirasjon. Dette er en fullspekket dag med innslag av lokale og tilreisende som holder innlegg om dagens tema på scenen. I løpet av dagen blir det servert de verse lokale retter før det hele avsluttes med en middag på kvelden.

Næringslivsdagen i Nord-Varanger er et samarbeid mellom Sparebank1 Nord-Norge, Vadsø Kommune, IFinnmark og Vadsø Næringsforening.

Et årlig arrangement der vi invitere alle som driver innen næring i Nord-Varanger. En dag med faglig påfyll, presentasjoner av ulike bedrifter som deler sin historie og erfaringer, knytte nettverk, og samarbeid over kommunegrensene. Utdeling av Næringslivsprisen og Serviceprisen for Nord-Varanger.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.