Riksteateret: Fantorangen på teater

Kultursalen
Tickets
Arrangeres av:  Teater Vadsø

ENDELIG KAN BARNA MØTE FANTORANGEN, PIVI, FANTUS OG MAURORA PÅ TEATERSCENEN!

Fantorangen og Pivi må plutselig lage en teaterforestilling – men hvordan gjør man dét, egentlig? Fantus vil også være med, men Pivi sier at Fantus er altfor liten. Pivi og Fantorangen vil heller ha med Maurora, som bor i maurtua og kan de utroligste ting. I Fantorangen, Pivi og Mauroras teaterforestilling kan alt skje – men er det kanskje Fantus som fikser det meste likevel …?
Fantorangen har gledet barn gjennom NRK Super i 17 år. Fantorangen er en evig 3-åring, en notorisk optimist med stor tro på seg selv og på at det meste går bra. I «Fantorangen på teater» får barna møte Fantorangen og vennene på ordentlig, de må løse mysterier sammen, og synge kjente og nye sanger.
«Fantorangen på teater» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK. Forestillingen skal på turné med Riksteatret for å glede barn over hele landet.

På scenen:
Marte Stolp, Jonas Andersen Sandvik, Irene Nessa Bjørnevik og Maia Lohre Køhn
Basert på NRKs Fantorangen-univers.
Sangtekster fra NRK og Marianne Sævig
Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

Fantorangen på teater er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK.

Billetter: www.ebillet.no
Servicekontoret, Oscarsgt. 21, tlf 78 94 23 00
Pris: 285,- /140,- / 231,- / 232,- / 153,-

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.