Riksteatret – Stormfulle høyder

Kultursalen Vadsø
Sosiale Medier

En medrivende og vakker historie om klasseforskjeller, hevn og umulig kjærlighet.
Den foreldreløse gutten Heathcliff blir tatt inn av familien på godset Wuthering Heights, og i løpet av kort tid blir han og familiens datter Catherine svært knyttet til hverandre. Den sterke følelsen av samhørighet vedvarer selv etter at Catherine gifter seg med den rike naboen Edgar Linton.
Emily Brontës romanklassiker «Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger. Catherine og Heathcliffs intense kjærlighet er tidløst fascinerende. Her er det ingen helter. Bare mennesker. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi. Og av naturens destruktive, stormfulle krefter.
«Stormfulle høyder» har vært gjenstand for mange TV-serier og filmatiseringer. TV-serien «Normal People» har klare referanser til Brontës verk, og mange har vel hørt «Wuthering Heights» av Kate Bush?
Med Riksteatret får du oppleve Emma Bones (fra NRKs «Heimebane») og Sverre Breivik (Metteson) som Catherine og Heathcliff i en moderne versjon av den britiske klassikeren, en fargerik og musikalsk forestilling om kjærlighet og ødeleggende krefter.
På scenen
Ravdeep Singh Bajwa, Emma Bones, Lars August Jørgensen, Lars Henrik Aarnes, Mona Huang og Ragnhild Tysse
Av Emily Brontë. Dramatisert av Rebekka Nilsson og Florian Hellwig.
Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).
Produsert av Riksteatret.

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.