Teaterworkshop og introduksjon til Vandrespelet Annijoki

Vestre Jakobselv skole
Arrangeres av:  Vestre Jakobselv Skole og Kvääniteatteri

Har du lyst å være med?

Kvääniteatteri skal utvikle en spelvandring – spelforestilling i Vestre Jakobselv, Vadsø, med premiere forsommeren 2024.

Initiativet kom fra Nord-Varanger kvenforening og sammen med ressurser lokalt vil vi lage en utendørs, historisk vandring i Annijoki – det kvenske stedsnavnet for Vestre Jakobselv.
Prosjektet inngår i Kvääniteatteris amatørsatsing, samtidig som det tas med som Community Theatre i EU-prosjektet «Phōnē – giving minority languages a voice».

2. september 2023 starter den første teaterworkshopen og introduksjonrunden til vandrespelet «Annijoki»som i hovedsak vil starte prøver i januar 2024.
Workshopen holdes på Vestre Jakobselv skole fra kl 11-14. lørdag 2. september.
Deltakere i alle aldere er velkommen!

Om instruktøren:
Sara Maria Lindbach har en bachelor i American Theatre Arts ved Rose Bruford College i England. Hun har erfaring som instruktør og har jobbet som skuespiller for Kvääniteatteri siden oppstart.
Sara Maria har vokst opp i Tromsø og har nettopp flyttet sammen med familien til Kirkenes. Hun kommer til å pendle til Vestre Jakobselv for å jobbe som instruktør for vandrespelet.

Link til påmeldingsskjema for vandrespelet:
https://forms.gle/mmdk6RVj67xoVP8H8
Eller send en epost til: sara.maria.m.lindbach@kvaaniteatteri.no

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn og analysere informasjon om nettstedets ytelse og bruk, for å gi sosiale medier funksjoner og for å forbedre og tilpasse innhold og annonser.